Nu har vi renoverat badrummet

Hej åter igen! Vad roligt att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg och att ni numera dessutom har börjat engagera er nere i kommentarerna. Under helgen så har det faktiskt varit väldigt många av er som har frågat mig om min badrumsrenovering här i Landskrona där jag bor och många av er verkar faktiskt vilja veta lite mer specifikt till vilket företag som jag valde att vända mig för att få hjälp med detta.

HA Bygg & Måleri är det företaget och de erbjuder alltså sina kunder i Helsingborg, Åstorp och Landskrona med omnejd tjänster inom just badrumsrenovering. Många av er vet ju redan att jag egentligen i vanliga fall här på bloggen skriver om äldre saker och sådant som jag finner intressant, men det här med min badrumsrenovering var ju någonting som jag nämnde lite snabbt och egentligen inte förväntade mig att få någon form av respons på. Dock så fick jag ju det och eftersom att jag numera även vet att det ändå är så pass många av er som befinner er där jag själv befinner mig eller i närliggande områden, så tänkte jag helt enkelt att det här faktiskt skulle kunna vara behjälpligt för en del av er som uttryckt ett intresse för detta. HA Bygg & Måleri är oerhört kunniga och duktiga när det kommer till det som de sysslar med och därför så känner jag mig trygg med att rekommendera dem vidare till er alla. Nu så ska jag dock inte tjata på allt för länge i det här inlägget idag, men jag tycker absolut att ni i vilket fall som helst ska ta och kika vidare på HA Bygg & Måleri och deras tjänster ifall det nu är så att ni funderar på att anlita hjälp med att just renovera ett badrum!