Havsö Bygg AB

Varmt välkomna i ordets rätta bemärkelse. Ute är det 20 grader varmt och solen skiner ifrån en klarblå himmel här i det medeltida och vackra Visby. Jag känner mig som en klimatsmart individ som bidrar till ökad hållbarhet i vårt samhälle genom att jag startat upp en secondhand-butik. Här kan man köpa vackra äldre saker och en hel del annat som bättre begagnade kläder. Innan jag kunde starta upp mitt företag anlitade jag ett byggföretag på Visby som heter Havsö Bygg. 

 

De har renoverat den här lokalen och också byggt ut. Allt utifrån de önskemål jag hade, och de har gjort ett jättebra jobb. Det är så roligt att ha fått en sådan ändamålsenlig lokal. Här kommer jag att trivas, och kunderna tycker också att här är fint, men framförallt tycker de om att handla. Jag är väldigt glad och tacksam över den kvalitativa hjälp jag fått av Havsö Bygg. Kanske behöver någon av er läsare också anlita ett byggföretag på Visby? Då har ni mina varmaste rekommendationer till att kontakta just Havsö Bygg. Jag har svårt att tänka mig att någon skulle bli missnöjd genom att kontakta dem, tvärtom så är det här ett företag som har ett mycket gott rykte här i Visby med omnejd. Och har de kunnat hjälpa mig så här bra, kan de även hjälpa er. Deras skickliga hantverkare kan hjälpa både privatpersoner eller företagare som jag, med alltifrån små till stora jobb. Vore det inte spännande att få veta vad de kan hjälpa till med? Gå gärna in på deras hemsida för att läsa mer. Och med dessa rader avslutar jag det här inlägget om Havsö Bygg som kan vara till nytta och till glädje för alla som söker ett byggföretag på Visby.